Вимоги до кандидатів

Image

Дуже важливий чинник без якого не можна рухатися далі. У змінах, які пропонуються будуть чітко прописані критерії, по яким ЦВК   визначатиме відповідність кожного кандидата, щодо його можливості приймати участь у виборах.    

  • Віковий ценз – не можуть бути у парламенті особи, що не досягли 40 річного віку. До свого сорокаріччя особистість тільки формується і вже після цього стає особистістю зі своїми досягненнями, досвідом в різних сферах: економіки, культури, науки, громадської діяльності, набуває соціального статусу. Така людина спроможна приймати відповідальні рішення самостійно і свідомо нести за них відповідальність перед суспільством і законом.

Ті ж, хто приходить у парламент у 20-30 річному війці є несамостійними і безпринципними політиками, тому що у них ще не сформувалося своє особисте бачення соціально-політичного життя і його місця в ньому. Тому, такі нардепи піддаються маніпуляції, з боку «досвідчених» політиків і у результаті працюють не на державу, а на інтереси вузького колу.

  • Приналежність кандидата до корупційних скандалів. До органів законодавчої влади мають проходити лише кристально чисті перед законом громадяни, будь–який натяк на причетність до корупції, позбавляє його права бути обраним. Український парламент має стати святилищем, в якому працюють святі.
  • Наявність вищої освіти.
  • Підтверджений 15-ти річний досвід роботи в реальному секторі економіки, бізнесу, культури, освіти,   медицини. Такий підхід запобігає попаданню у владу випадкових людей без життєвого досвіду і фаху.
  • Громадсько-політична діяльність, що підтверджується активністю у соцмережах, заявами, участю в заходах, зверненнях, тощо.
  • Кандидатами у депутати не можуть бути особи, які були членами партій чи балотувалися від партій, що насаджали суспільству руський мир, співпрацювали з проросійськими політичними силами, громадськими об’єднаннями та структурами спецслужб РФ. Цей захід не допустить до парламенту зрадників.
  • Медичне заключення про стан здоров’я кандидата, в тому числі заключення про наявність нарко-, алко- та інших залежностей, психічних захворювань.
  • Відсутність судимості, у тому числі погашеної.

Коментарі відсутні

Пов'язані матеріали

Електронне голосування

Електронне голосування

Програмний законопроект

Програмний законопроект

Скасування грошових застав

Скасування грошових застав

Image